Download Lagu Gratis Pamer Bojo - Guyonwaton Cover Ciptaan Didi Kempot di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Pamer Bojo - Guyonwaton Cover Ciptaan Didi Kempot Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Pamer Bojo , Download Lagu Download Lagu Guyonwaton Cover Ciptaan Didi Kempot

Artist : GUYONWATON
Duration : 05 Min 19 Sec
Views : 23M
Size : 6.94 MB

Lirik Lagu Pamer Bojo - Guyonwaton Cover Ciptaan Didi Kempot

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku


TAGS:
guyon waton
guyonwaton
dangdut
dangdut akustik
pamer bojo
didi kempot
bTtPb7rPwmewZxphC6wiwHRnqvt6sRsvqHjk7tgZ