Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Cerita Masa Lalu di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Cerita Masa Lalu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Cerita Masa Lalu

Artist : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 07 Sec
Views : 160.4K
Size : 6.45 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Cerita Masa Lalu

Kowe nangis neng ngarepku
Ngelingake wektu ku usap eluhmu
Nelesi sapu tanganku
Ninggalke bekas eluh
Eluh tangisanmu

Saiki wes bedo
Raiso ngulang cerito
Cerito saiki tinggal kenangan

Opo maksudmu ngarep aku
Kowe sing gawe aku ngene
Sing tak karep sewe bahagia

Melaku neng dalan uripe
Dewe dewe

Duh mas mbok ngerti
Kowe saiki udu sopo sopoku
Mbok tulung ojo
Sering ngeluh neng ngarepku

Tangisanmu ngelengke aku
Marang cerito masa lalu
Eleng awakmu mbien
Gawe tatu atiku

Saiki wes bedo
Raiso ngulang cerito
Cerito saiki tinggal kenangan

Opo maksudmu ngarep aku
Kowe sing gawe aku ngene
Sing tak karep sewe bahagia

Melaku neng dalan uripe
Dewe dewe

Duh mas mbok ngerti
Kowe saiki udu sopo sopoku
Mbok tulung ojo
Sering ngeluh neng ngarepku

Tangisanmu ngelengke aku
Marang cerito masa lalu
Eleng awakmu mbien
Gawe tatu atiku

Duh mas mbok ngerti
Kowe saiki udu sopo sopoku
Mbok tulung ojo
Sering ngeluh neng ngarepku

Tangisanmu ngelengke aku
Marang cerito masa lalu
Eleng awakmu mbien
Gawe tatu atiku

Eleng awakmu mbien
Gawe tatu atiku
Eleng awkmu saiki
Wes dudu jodohku


TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
rLK8UjjlxTXDV4r6R9s0VlQOJchHoKO4xdhuVxQv