Download Lagu Gratis Ndarboy Genk - Balungan Kere di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ndarboy Genk , Download Lagu Download Lagu Balungan Kere

Artist : Ndarboy Genk
Duration : 05 Min 44 Sec
Views : 41.1M
Size : 7.19 MB

Lirik Lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere

biyen aku tau kelangan
nganti saiki iseh kelingan
koe sing tak anti anti
bebrayan tekaning pati
jebule mblenjani janji

kabeh iki mergo kahanan
ben iso nutupi kebutuhan
aku kerjo isuk sore
nanging koe sambat wae
jaremu balungan kere

opo pancen wes nasibku
kudu pisahan karo sliramu
jaremu arep nompo anane
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

kudune koe ngerteni
kabeh mung titipane Gusti
senajan atimu wes bubrah
kandelne nggone ibadah
Gusti sing paringi berkah

senajan balungan kere
ora kendo nyambut gawe
senajan dalan ra alus
sing penting wani terus

kabeh iki mergo kahanan
ben iso nutupi kebutuhan
aku kerjo isuk sore
nanging koe sambat wae
jaremu balungan kere

opo pancen wes nasibku
kudu pisahan karo sliramu
jaremu arep nompo anane
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

kudune koe ngerteni
kabeh mung titipane Gusti
senajan atimu wes bubrah
kandelne nggone ibadah, Gusti sing paringi berkah
kandelne nggone ibadah, Gusti sing paringi berkah


TAGS:
OMWAWES
SINGLEBARU
guyonwaton
manutdalane
demikowe
pendhoza
nellakharisma
viavallen
dsarecord
pantura
jogja
dangdut
klenikgenk
akusengduweati
tibomburi
syalalaproduction
berkahdalem
GeHcFsKODCiIWcPb6QOBEaDXINb6uApJP8DrlijF