Download Lagu Gratis Happy Asmara - Sampek Tuwek di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Happy Asmara - Sampek Tuwek Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara , Download Lagu Download Lagu Sampek Tuwek

Artist : Happy Asmara
Duration : 04 Min 30 Sec
Views : 2.8M
Size : 6.05 MB

Lirik Lagu Happy Asmara - Sampek Tuwek

seneng seneng bareng susah susah bareng
nyanding sliramu, sayang sliramu
wes tak angen angen we bakal dadi jodoku
wes tak angen angen kowe dadi pilihanku

tenang rasah spaneng, tenang, aku wes seneng
rene rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
mbesuk miliho dino, kowe tak lamar
rasah nduwe roso aku ninggalno
awak’e dewe wes dadi siji

sampek tuwek we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
siji sijine wong sing gawe ayeme ati
gawe uripku seneng mesem saben bengi

seneng seneng bareng susah susah bareng
nyanding sliramu, sayang sliramu
wes tak angen angen we bakal dadi jodoku
wes tak angen angen kowe dadi pilihanku

tenang rasah spaneng, tenang, aku wes seneng
rene rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
mbesuk miliho dino, kowe tak lamar
rasah nduwe roso aku ninggalno
awak’e dewe wes dadi siji

sampek tuwek we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
siji sijine wong sing gawe ayeme ati
gawe uripku seneng mesem saben bengi

sampek tuwek we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
siji sijine wong sing gawe ayeme ati
gawe uripku seneng mesem saben bengi
gawe uripku mesem saben bengi


TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
Milady Record
2019
mp3
indonesian
music
0AQIcz6pOR9fcavlRgDqSehV2jXOTRS33Y8ZgYRx