Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Esem Lan Guyumu di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Esem Lan Guyumu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Esem Lan Guyumu

Artist : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 11 Sec
Views : 7.2K
Size : 6.86 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Esem Lan Guyumu

esemmu lan guyumu
biso gawe senenge atiku
suwe ra ketemu neng endi paranmu
opo kowe isih eling aku

janjimu lan tresnamu
biso gawe ayeme atiku
nganti saiki kowe isih tak tunggu
nganti kapan kowe ninggalke aku

fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku
ngene rasane yen kangen kowe
tresnaku mung kowe, tak gowo nganti selawase
aku ra bakal biso lali esem lan guyumu

esemmu lan guyumu biso gawe senenge atiku
suwe ra ketemu neng endi paranmu, opo kowe isih eling aku
janjimu lan tresnamu biso gawe ayeme atiku
nganti saiki kowe isih tak tunggu, nganti kapan kowe ninggalke aku

fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku
ngene rasane yen kangen kowe
tresnaku mung kowe, tak gowo nganti selawase
aku ra bakal biso lali selawase

fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku
ngene rasane yen kangen kowe
tresnaku mung kowe, tak gowo nganti selawase
aku ra bakal biso lali selawase


TAGS:
Mega record
dangdut jawa timur
music lable
s8LKcBRhNU6hgiF7avBz1qpCr9TEW1vsNIGKgpd4