Download Lagu Gratis Happy Asmara - Sewates Kerjo di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Happy Asmara - Sewates Kerjo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara , Download Lagu Download Lagu Sewates Kerjo

Artist : Happy Asmara
Duration : 03 Min 56 Sec
Views : 27.7M
Size : 5.31 MB

Lirik Lagu Happy Asmara - Sewates Kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Di rewangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone

Lungaku iki, amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki, amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki, amung sewates kerjo


TAGS:

xeEY3JmVK4kywiNh9FVUOB1DBDrtpNL54GihXtdE