Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa , Download Lagu Download Lagu Ngomong Apik Apik

Artist : Syahiba Saufa
Duration : 05 Min 42 Sec
Views : 22.3M
Size : 7.17 MB

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik

Paran baen hang dijalok
Yo wes isun turuti
Akehe hang riko karep
Yo wes ison lakoni

Sak mendi seh gedine dunyo
nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
napsu ring dodo

Mestine welas ning ati
biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang wales
riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
hang isun roso

Isun ngomong apik apik
nawi seng biso maning
ngaboti riko

Paribasan isun tau
ono salah luput nong riko
njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
cukup semene ho…
cukup semene

Mestine welas ning ati
biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang wales
riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
hang isun roso

Isun ngomong apik apik
nawi seng biso maning
ngaboti riko

Paribasan isun tau
ono salah luput nong riko
njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
cukup semene ho…
cukup semene

Isun ngomong apik apik
nawi seng biso maning
ngaboti riko

Paribasan isun tau
ono salah luput nong riko
jalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
cukup semene ho…
cukup semene


TAGS:
syahiba
ngomong apik apik
official video
lagu banyuwangi
music of indonesia
dapoer studio
syahiba ngomong apik apik
ngomong apik apik syahiba
syahiba - ngomong apik apik
syahiba - ngomong apik apik (official music video)
ngomong apik apik lirik
ngomong apik apik koplo
ngomong apik apik karaoke
syahiba saufa
lagu banyuwangi terbaru
lagu banyuwangi terbaru 2018
download lagu banyuwangi
lagu banyuwangi mp3
music video
official music video
mv
orresCKwrPIwZBMleRxRtrYLqkZY9n0CxOjKp7gm