Download Lagu Jihan Audy - Mati Roso MP3

Uploaded on: 19 Nov 2019

Download Lagu Gratis Jihan Audy - Mati Roso di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Jihan Audy - Mati Roso Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy , Download Lagu Download Lagu Mati Roso

Artist : Jihan Audy
Duration : 05 Min 01 Sec
Views : 243K
Size : 6.85 MB

Lirik Lagu Jihan Audy - Mati Roso

mati roso nisun nyang riko
kakunono lemes maning
ketutup mendung noring sukmo
ningguli moto ati

munggo tah keneng isun jaluk
sing kepingin weruh riko
getun saiki kari getun
apuwo sing sun busek aran riko

bencel atinisun, cuil atinisun
rontok ajur leleran
roso loro iki riko hang natoni
soyo keroso perih

sing ngiro isun
tegone riko ngiris-ngiris ati

munggo tah keneng isun jaluk
sing kepingin weruh riko
getun saiki kari getun
apuwo sing sun busek aran riko

mati roso nisun nyang riko
kakunono lemes maning
ketutup mendung noring sukmo
ningguli moto ati

munggo tah keneng isun jaluk
sing kepingin weruh riko
getun saiki kari getun
apuwo sing sun busek aran riko

bencel atinisun, cuil atinisun, rontok ajur leleran
roso loro iki riko hang natoni, soyo keroso perih
sing ngiro isun tegone riko ngiris-ngiris ati

munggo tah keneng isun jaluk
sing kepingin weruh riko
getun saiki kari getun
apuwo sing sun busek aran riko

(bencel atinisun, cuil atinisun) rontok ajur leleran
(roso loro iki riko hang natoni) soyo keroso perih
sing ngiro isun tegone riko ngiris-ngiris ati


TAGS:
falcon music
ski records
lagu dangdut terbaru
dangdut modern
full album
dangdut full album
sVL8rr4oEzxuZt5guOCFZHtpXAVU0hO6GeEfBx6L