Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Pamer Bojo di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Pamer Bojo

Artist : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 53 Sec
Views : 41M
Size : 6.28 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…


TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
J44iaCmJHWkQ2zRzssqVabORSxOxlTaAwHyQBF6R