Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Wegah Kelangan di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Wegah Kelangan

Artist : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 38 Sec
Views : 60.3M
Size : 7.13 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso ning ati
Pengenku koe ngerti, sing tak pikir saiki

Tulung koe aja salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan, ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan, kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajane aku sing kleru
Tak akoni pancen gede roso tresnoku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki koe loro ati
Ora tak baleni anggonku lek ngelarani

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan, kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kui karepmu
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan, kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane


TAGS:
nella kharisma
kapten oleng
via vallen
bojoku galak
sera
om sera
music yes
danendra musik
danendra suara abadi
dangdut koplo
djandut
djandut koplo
koplo terbaru
ndx aka
best nella kharisma
goyang dangdut
musik koplo
juragan empang
egois
ayah
66Z74VI6CVzmv6eLVmnBaEHvE07mp2Gzaq2JDRm4