Download Lagu Gratis Deni Kristiani - Banyuwangi Pacitan di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Deni Kristiani - Banyuwangi Pacitan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Deni Kristiani , Download Lagu Download Lagu Banyuwangi Pacitan

Artist : Deni Kristiani
Duration : 04 Min 46 Sec
Views : 717.3K
Size : 6.21 MB

Lirik Lagu Deni Kristiani - Banyuwangi Pacitan

Suwi ora ketemu
Yo mung gawe kangene atiku
Isun mung mikir riko
Rino wengi katon ono moto

Ing dalan anyar kae
Ono pinggir segoro pernahe
Banyuwangi Pacitan
Ora lali yo amung kelingan

Liwat dalan Banyuwangi teko Pacitan
Ono ati rasane terus kelingan
Sumilire angin segoro ngangeni
Ono ngendi riko sing isun tresnani

Eling jaman semono
Yo mung riko kudangan ning ati
Banyuwangi Pacitan
Ora lali yo mung tansah kelingan

Suwi ora ketemu
Yo mung gawe kangene atiku
Isun mung mikir riko
Rino wengi katon ono moto

Ing dalan anyar kae
Ono pinggir segoro pernahe
Banyuwangi Pacitan
Ora lali yo amung kelingan

Liwat dalan Banyuwangi teko pacitan
Ono ati rasane terus kelingan
Sumilire angin segoro ngangeni
Ono ngendi riko sing isun tresnani

Eling jaman semono
Yo mung riko kudangan ning ati
Banyuwangi Pacitan
Ora lali yo mung tansah kelingan


TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
rYqiEJjuW40ePQAVpNJWnX280YQ4pkO9WG8SKQbd