Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Lungaku di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Lungaku Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Lungaku

Artist : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 40 Sec
Views : 1.7M
Size : 6.15 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Lungaku

ademe angin wengi
ra mampu nambani panase neng ati
atiku mbok gawe loro
amergo kuciwo tresnomu mbok paro

ora nyongko koe tego tenan
ngelarani aku sing njogo tenanan

sampai nanti ku memilih pergi
pasti kelak kau mengerti
besar cinta yang telah ku beri

tak sampai hati untuk rela
karena cinta yang telah ada
kau hancurkan dengan tega
dan berbagi hati dengan dia

pancene aku sing kleru
ra iso ngerteni karepe atimu
nasibe wong ora nduwe
onone mung ngalah lan disepelekke

ora nyongko koe tego tenan
ngelarani aku sing njogo tenanan

sampai nanti ku memilih pergi
pasti kelak kau mengerti besar cinta yang telah ku beri
tak sampai hati untuk rela karena cinta yang telah ada
kau hancurkan dengan tega dan berbagi hati dengan dia

pancene aku sing kleru, ra iso ngerteni karepe atimu
nasibe wong ora nduwe, onone mung ngalah lan disepelekke

sampai nanti ku memilih pergi
pasti kelak kau mengerti besar cinta yang telah ku beri
tak sampai hati untuk rela karena cinta yang telah ada
kau hancurkan dengan tega dan berbagi hati dengan dia

aku lungo ora mergo tego
nanging aku wes njogo lan wes upoyo ben ra sio sio
meski akhire koyo ngene, aku milih mlaku dewe
mugo bener pilihanku, wes ikhlas lan lilakno lungaku

wes ikhlas lan lilakno lungaku
wes ikhlas lan lilakno lungaku


TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
lungaku
guyon waton
nella kharisma terbaru
duta nirwana terbaru
33HkZVEp09U0AsxwF7TO0pEndwM7UpoP5IXMNbgd