Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Sewu Kutho di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Sewu Kutho

Artist : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 08 Sec
Views : 3.1M
Size : 6.55 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho

sewo kuto uwis tak liwati
sewu ati tak takoni
nanging kabeh podo rangerteni
lungamu neng endi
pirang tahun aku nggoleki
seprene durung biso nemoni

wis tak coba nglaliake jenengmu
soko atiku sak tenane
aku ora ngapusi isih tresno sliramu

umpamane kowe uwis mulyo lilo aku lilo
yo mung siji dadi panyuwunku
aku pengin ketemu
senajan sak kedeping moto
kanggo tombo kangen jroning dodo

wis tak coba
nglaliake jenengmu soko atiku
sak tenane aku ora ngapusi
isih tresno sliramu

umpamane kowe uwis mulyo lilo aku lilo
yo mung siji dadi panyuwunku
aku pengin ketemu
senajan wektumu mung sedhela
tak nggo tombo kangen jroning dodo

senajan sak kedeping moto
tak nggo tombo kangen jroning dodo


TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
nella kharisma
sobat ambyar
duta nirwana terbaru
nella kharisma terbaru
sewu kutho
Milady Record
2019
mp3
indonesian
music
v0Wd2zbToDYZF93IVe9OP9ycMJOwZNiLnQwjGWoE