Download Lagu Happy Asmara - Salah MP3

Uploaded on: 24 Jan 2020

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Salah di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Happy Asmara - Salah Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara , Download Lagu Download Lagu Salah

Artist : Happy Asmara
Duration : 04 Min 37 Sec
Views : 1.5M
Size : 6.12 MB

Lirik Lagu Happy Asmara - Salah

ora bakal ono seng ngganteni kowe
yo mung siji kasih sayang iki
ora bakal keganti tresnoku iki
masio kowe wes duwene dek’e

aku ngerti aku iki sopo
arep tresno aku wedi doso
arep sambat nanging karo sopo
aku ngerti kowe nek’e wong liyo

sepurane yen aku iki salah
nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
arep tak selehne aku ora iso
lek tak angkat aku soyo loro

ora bakal ono seng ngganteni kowe
yo mung siji kasih sayang iki
ora bakal keganti tresnoku iki
masio kowe wes duwene dek’e

sepurane yen aku iki salah
nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
arep tak selehne aku ora iso
lek tak angkat aku soyo loro

ora bakal ono seng ngganteni kowe
yo mung siji kasih sayang iki
ora bakal keganti tresnoku iki
masio kowe wes duwene dek’e

ora bakal ono seng ngganteni kowe
yo mung siji kasih sayang iki
ora bakal keganti tresnoku iki
masio kowe wes duwene dek’e
masio kowe wes duwene dek’e


TAGS:
falcon music
ski records
lagu dangdut terbaru
dangdut modern
full album
dangdut full album
35BFYMMXv2ZDadwfn4WkSv47qjdmKVkX4feTuKTo