Download Lagu Gratis Eny Sagita - Taiwan Ninggal Janji di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Eny Sagita - Taiwan Ninggal Janji Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Eny Sagita , Download Lagu Download Lagu Taiwan Ninggal Janji

Artist : Eny Sagita
Duration : 04 Min 01 Sec
Views : 174.3K
Size : 5.85 MB

Lirik Lagu Eny Sagita - Taiwan Ninggal Janji

Kowe telpon neng aku
Jare ngomong rindu
Nanging tak rasakne
Koyo bedo neng kupingku

Rasane ati ra karuan
Batinku penasaran
Saiki kowe karo sopo
Neng taiwan

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budhal kerjo
Mergo sumpah setyomu
Sebab sumpah setiamu
Aku luluh tak lilakno

Saiki kowe uwis lali
Malah tego cidro janji
Ngertio mbiyen arep budhal
Tak gondheli

Ibarat karuk neng panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu mbablas kabur

Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadhung lali
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budhal kerjo
Mergo sumpah setyomu
Aku luluh tak lilakno

Saiki kowe uwis lali
Malah tego cidro janji
Ngertio mbiyen arep budhal
Tak gondheli

Ibarat karuk neng panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu mbablas kabur

Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadhung lali
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji


TAGS:
enysagita
taiwanninggaljanji
taiwanninggaljanjienysagita
enysagitataiwanninggaljanji
taiwanninggaljanjipaijolondo
paijolondo
taiwanninggaljanjiska
taiwanninggaljanjireggae
taiwanninggaljanjiskareggae
storyviral
storykeren
storylucu
storywa
storyig
instagram
twitter
viral
trending
eny
sagita
menthulmusic
newscorpio
fdjemilyyoung
terbaru
jandhut
ska
reggae
koplo
dangdut
hariini
DzCKlbQwq1gMPmMzMsqO9skEtlxKaaWPomleYghl