Download Lagu Guyonwaton - Lungaku MP3

Uploaded on: 03 Jan 2019

Download Lagu Gratis Guyonwaton - Lungaku di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Guyonwaton - Lungaku Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Guyonwaton , Download Lagu Download Lagu Lungaku

Artist : GUYONWATON
Duration : 06 Min 38 Sec
Views : 53.8M
Size : 8.13 MB

Lirik Lagu Guyonwaton - Lungaku

Ademe angin wengi
Ra mampu nambani panase neng ati
Atiku mbok gawe loro
Amergo kuciwo
Tresnomu mbok paro

Ora nyongko kowe tego tenan
Nglarani aku sing njogo tenanan

Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang t’lah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia…

Pancene aku sing kleru
Ra iso ngerteni karepe atimu
Nasibe wong ora duwe
Onone mung ngalah lan disepelekke

Ora nyongko kowe tego tenan
Nglarani aku sing njogo tenanan

Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang t’lah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia…

Pancene aku sing kleru
Ra iso ngerteni karepe atimu
Nasibe wong ora duwe
Onone mung ngalah lan disepelekke

Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang t’lah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang t’lah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia…

Aku lungo ora mergo tego
Nanging aku wes njogo lan wes upoyo
Ben ra sio-sio
Meski akhire koyo ngene
Aku milih mlaku dewe
Mugo bener pilihanku
Wes ikhlas lan lilakno lungaku
Wes ikhlas lan lilakno lungaku
Wes ikhlas lan lilakno…
Lungaku…


TAGS:
guyonwaton
guyon waton
dangdut
dangdut akustik
lungaku
3oQ8arB5OVMVGJZRoBiaf7PjFQuk5nf0Nta8aV3L