Download Lagu Gratis Happy Asmara - Cidro 2 [Dj Remix] (Panas Panase Srengenge Kui) di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Happy Asmara - Cidro 2 [Dj Remix] (Panas Panase Srengenge Kui) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara , Download Lagu Download Lagu Cidro 2 [Dj Remix] (Panas Panase Srengenge Kui)

Artist : Happy Asmara
Duration : 04 Min 08 Sec
Views : 9.6M
Size : 6.55 MB

Lirik Lagu Happy Asmara - Cidro 2 [Dj Remix] (Panas Panase Srengenge Kui)

Durung nganti garing

Catu sing ning atiku

Tego-tegone sliramu

Nambahi loro batinku.


Aku ora percoyo

Nanging kabeh iki nyoto

Cetho ning ngarepe moto

Yen sliramu kuwi cidro.


Panas-panase srengenge kuwi

Kang nguliti awak iki

Nanging seh panas rasaning ati

Nyawang kedadean iki.


Lungo awakku sing kudu lungo

Timbang batinku keloro-loro

Ra bakal awakku iki

Bali nemoni sliramu.


Lilo awakku iki wes lilo

Senajan loro neng njero dodo

Yen pancene uwis nasibku

Kudu pisahan karo awakmu.


Durung nganti garing catu sing ning atiku

Tego-tegone sliramu nambahi loro batinku

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto

Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro.


Panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki

Nanging seh panas rasaning ati nyawang kedadean iki.


Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro

Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo

Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu.


Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro

Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo

Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu.


TAGS:
happy asmara
dj santuy
dj kentrung
fortuna enterprise
new pallapa
dangdut
drm
cidro 2
cidro 2 lirik
cidro 2 cover
lagu jawa
musik
music
indonesia
lagu
koplo terbaru 2021
dangdut koplo terbaru
happy asmara terbaru
happy asmara album
lagu happy asmara
cidro
dj
remix
dj remix
happy
asmara
album koplo
cidro 2 full album
0vXTBgJTNelNZXgDO0Q6AnXdYzunJ11rcDvUzwbQ