Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Sugeng Dalu di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Sugeng Dalu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Sugeng Dalu

Artist : Nella Kharisma
Duration : 06 Min 12 Sec
Views : 4.2M
Size : 7.87 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Sugeng Dalu

Sugeng dalu
Ati seng biyen tau ngelarani
Wes suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmu

Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

"We arep neng ndi to
Ojo ngalih, aku pengen balik karo kowe
Wis cukup, aku pamit "

*
Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

Perihe ati seng mbok paringi
Ora tak baleni


TAGS:
sugeng dalu
denny caknan
nella kharisma
cover
1WvBw5gA5jxQbjSOylaWUES9fwKg3xe9k7NMlRAb