Download Lagu Gratis Ndarboy Genk - Tibo Mburi di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Ndarboy Genk - Tibo Mburi Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ndarboy Genk , Download Lagu Download Lagu Tibo Mburi

Artist : Ndarboy Genk
Duration : 05 Min 21 Sec
Views : 3.7M
Size : 6.96 MB

Lirik Lagu Ndarboy Genk - Tibo Mburi

aku dewekan ning dalan prapatan
sakwise kowe ngajak bubaran
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe

saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

mlaku nem wulan aku iseh dewekan
krungu kabar kowe arep tunangan
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe

saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

aku ngerti kowe ora gampang
kadung suwe dewe bebarengan
nanging Gusti duwe dalan liyo
kowe kudu lilo, kowe kudu nerimo lan legowo

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi


TAGS:
NDARBOYGENK
NDARBOY
GENK
TIBO
MBURI
TIBOMBURI
OFFICIAL
VIDEO
CLIP
DANGDUT
NELLA KHARISMA
GUYON
WATON
OM
WAWES
GUYONWATON
NDXAKA
VIA VALLEN
ORA MASALAH
KORBAN
JANJI
SAYANG
9ngrFohJUeEKlpfYWI9GljHKLBkNVWw2h6DMdj9F