Download Lagu Gratis Didi Kempot - Layang Kangen Keroncong di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Didi Kempot - Layang Kangen Keroncong Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot , Download Lagu Download Lagu Layang Kangen Keroncong

Artist : Didi Kempot
Duration : 05 Min 41 Sec
Views : 380.6K
Size : 7.16 MB

Lirik Lagu Didi Kempot - Layang Kangen Keroncong

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wis tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepriye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Reff:
Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo pingin turu angel merem
Ra maido sopo wing sing ora trenyuh
Ra kepethuk sawetoro pingin weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu entenono tekaku


TAGS:
indonesia
yes
Keroncong
terpopuler
2017
lagu
music
Didi kempot
official video
musicyes
lyric
terbaru
Romantis
tergalau
cRIuLY9DPfCSmMzGjlsugVkOp6LjG5rR6g8KtexR