Download Lagu Gratis Didi Kempot - Ninggali Tatu di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Didi Kempot - Ninggali Tatu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot , Download Lagu Download Lagu Ninggali Tatu

Artist : Didi Kempot
Duration : 04 Min 43 Sec
Views : 9.9M
Size : 6.18 MB

Lirik Lagu Didi Kempot - Ninggali Tatu

nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane pati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
anggonku labuh kowe opo isih kurang

nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane pati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
anggonku labuh kowe opo isih kurang


TAGS:

Wl0GMNzDMaCqS7YpdGNI24OfxnXYCRMnqFaJE9wA