Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Demi Kowe di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Demi Kowe Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Demi Kowe

Artist : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 22 Sec
Views : 6.9M
Size : 5.97 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Demi Kowe

mas aku bali arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak bukteke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene
aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lunga ra ngilang nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan

mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jaga tekaning patiku
kanggoku awakmu kui harga diriku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku


TAGS:
goyang
joged
lagista
kemarin
selow
pamer bojo
music yes
house tix tox
sayur kol
di tinggal rabi
album banyuwanyi
lagu banyuwangi
house dangdut
banyuwangi
danendra musik
danendra suara abadi
nella kharisma
dangdut koplo
djandut
djandut koplo
koplo terbaru
best nella kharisma
vita alvia
goyang dangdut
musik koplo
PQGpDa0vEwu8yEvIgmD4G3rstYwz4bApQJc7t9tN