Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Jajal Kowe Dadi Aku di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Syahiba Saufa - Jajal Kowe Dadi Aku Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa , Download Lagu Download Lagu Jajal Kowe Dadi Aku

Artist : Syahiba Saufa
Duration : 03 Min 54 Sec
Views : 4.7M
Size : 5.29 MB

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Jajal Kowe Dadi Aku

ojo kowe mikir gampang
dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne tuk bersabar

wis pancen tresnoku marakke bertahan
nyanding kowe sing isih kumat kumatan
ket biyen selalu aku yang harus mengalah
kadang malah kowe sing nuduh aku salah

ojo kowe mikir gampang
dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne bersabar

jajal kowe dadi aku
tak jamin tambah kuru
gusti tolong sadarne sayangku

aku ra pingin pisah
nanging aku meh ra betah
sing tak jaluk kowe endah berubah

ket biyen selalu
aku yang harus mengalah
kadang malah kowe
sing nuduh aku salah

ojo kowe mikir gampang
dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne bersabar

jajal kowe dadi aku
tak jamin tambah kuru
gusti tolong sadarne sayangku

ojo kowe mikir gampang
dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne bersabar

jajal kowe dadi aku
tak jamin tambah kuru
gusti tolong sadarne sayangku

jajal kowe dadi aku


TAGS:
jajal kowe dadi aku
syahiba saufa
pop
lagu banyuwangi
samudra record
jajal kowe dadi aku syahiba saufa
syahiba saufa jajal kowe dadi aku
syahiba saufa - jajal kowe dadi aku (official music video)
syahiba saufa - jajal kowe dadi aku
syahiba saufa full album terbaru 2019
syahiba saufa melon music
melon music
lagu lagu syahiba saufa
lagu lagu terbaru
lagu lagu banyuwangi
lagu banyuwangian
music video
official music video
QyvuboNtc0mtgT7Y9ngHlAGLO0mLz4gJMIWd0zLZ