Download Lagu Gratis Vita Alvia - Salam Tresno - Tresno Ra Bakal Ilyang di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Vita Alvia - Salam Tresno - Tresno Ra Bakal Ilyang Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia , Download Lagu Download Lagu Salam Tresno

Artist : Aneka Safari Records
Duration : 04 Min 56 Sec
Views : 10.6M
Size : 6.31 MB

Lirik Lagu Vita Alvia - Salam Tresno - Tresno Ra Bakal Ilyang

Sumilir Angin Wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe


Slirahmu siji Tresnoku Yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun
Sayang... Aku tulus Tresno slirahmu... Huuu

Reff :

Tresno Ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam Tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu


TAGS:
aneka
safari
records
aneka safari records
yt:cc=on
safari records
vita alvia
salam tresno lirik
salam tresno koplo
salam tresno full album
salam tresno remix
salam tresno cover
salam tresno happy asmara
salam tresno versi jaranan
salam tresno akustik
loro ati official salam tresno
vita alvia terbaru 2020
vita alvia live
tresno ra bakal ilang kangen sansoyo bekas
esa risty salam tresno
music interactive
salam tresno aneka safari
tresno ra bakal ilyang
Zsiqm5NDQ1MANXzPt88DvgYZTzM0ZNqNAPN2DbM3