Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Ra Jodo di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Ra Jodo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Ra Jodo

Artist : Nella Kharisma
Duration : 06 Min 36 Sec
Views : 15.1M
Size : 8.11 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ra Jodo

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama, papa, maafkan aku yang tak bisa membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro, loro, loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
Yen pancen ngono anane, abote sing keroto iki
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama, papa, maafkan aku yang tak bisa membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro, loro, loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
Yen pancen ngono anane, abote sing keroto iki
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui
Kelingan tresnoku ora direstui


TAGS:
via vallen
lagi syantik
goyang 2 jari
house musik
goyang
joged
siti badriah
music yes
danendra musik
danendra suara abadi
nella kharisma
dangdut koplo
djandut
djandut koplo
koplo terbaru
best nella kharisma
goyang dangdut
musik koplo
1LlcpY1APFycTRcuGCnSSM4vkG5ztueeiiuIVTxM