Download Lagu Gratis Happy Asmara - Dalan Liyane di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Happy Asmara - Dalan Liyane Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara , Download Lagu Download Lagu Dalan Liyane

Artist : Happy Asmara
Duration : 04 Min 05 Sec
Views : 7.7M
Size : 6.25 MB

Lirik Lagu Happy Asmara - Dalan Liyane

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane
Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati…


TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
Milady Record
mp3
music
ZEmh58Q7vMlKbXSpDXziW26ejsTZOHHD1uETOITp