Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara , Download Lagu Download Lagu Tak Lalekne Kowe

Artist : Happy Asmara
Duration : 09 Min 05 Sec
Views : 25.8M
Size : 11.25 MB

Lirik Lagu Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe

Salam balik kanggo kowe
Sing ono ning ati
Pie kabarmu sak iki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane nompo kahanku sing ora sebanding karo kowe

Reff:
Lilio Tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo sak iki aku wis oleh ganti


TAGS:
happyasmara
happy
asmara
pashati
taklaleknekowe
tak
lalekne
kowe
lilotaklilakneyenpancenikidalane
maska
maskamusicrecord
Oqox6giemDVvz36vEYs2JpdT0qDHnEOeMaNNPw2C