Download Lagu Gratis Didi Kempot - Kowe Duwe Aku di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Didi Kempot - Kowe Duwe Aku Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot , Download Lagu Download Lagu Kowe Duwe Aku

Artist : Didi Kempot
Duration : 05 Min 02 Sec
Views : 637.7K
Size : 6.95 MB

Lirik Lagu Didi Kempot - Kowe Duwe Aku

kowe nduwe aku, ojo karo liyane
kowe seneng aku, ojo ngaleh tresnane
senengo neng aku nganti selawase
nganti mati wong loro podo tresnane

kowe nduwe aku, ojo pengen liyane
kowe tresno aku, ojo lali janjine
senengo neng aku nganti selawase
yo mung Gusti sing biso misahake

wangine kembang sing ono ati
ojo nganti lali disirami
wangine tresno sing ono dodo
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

kowe nduwe aku, ojo karo liyane
kowe seneng aku, ojo ngaleh tresnane
senengo neng aku nganti selawase
nganti mati wong loro podo tresnane

kowe nduwe aku, ojo pengen liyane
kowe tresno aku, ojo lali janjine
senengo neng aku nganti selawase
yo mung Gusti sing biso misahake

wangine kembang sing ono ati
ojo nganti lali disirami
wangine tresno sing ono dodo
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

kowe nduwe aku, ojo karo liyane
kowe seneng aku, ojo ngaleh tresnane
senengo neng aku nganti selawase
nganti mati wong loro podo tresnane


TAGS:

OXEYZCfQLa52xCL94ajcHqfplFqZMXdmipPn5FC1