Download Lagu Gratis Anggun Pramudita - Bengkung di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Anggun Pramudita - Bengkung Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Anggun Pramudita , Download Lagu Download Lagu Bengkung

Artist : Anggun Pramudita
Duration : 05 Min 48 Sec
Views : 4.3M
Size : 7.23 MB

Lirik Lagu Anggun Pramudita - Bengkung

Umpomo biso di baleni
Sing kiro riko sun iyoni
Bengen sun percoyo
Saikine riko suloyo

Mulo getun ono mburi
Sing keneng arep sun pungkiri
Wes kadung kejewolong
Ati nisun bengkung

Tolong idi nono isun mundur
Teko welas riko ojo di pokso nyepuro
Mergo wes nemen keroso loro
Koyo sawah garing
Sing biso di tanduri maning

Umpomo biso di baleni
Sing kiro riko sun iyoni
Bengen sun percoyo
Saikine riko suloyo

Mulo getun ono mburi
Sing keneng arep sun pungkiri
Wes kadung kejewolong
Ati nisun bengkung

Tolong idi nono isun mundur
Teko welas riko ojo di pokso nyepuro
Mergo wes nemen keroso loro\
Koyo sawah garing
Sing biso di tanduri maning

Tolong idi nono isun mundur
Teko welas riko ojo di pokso nyepuro
Mergo wes nemen keroso loro
Koyo sawah garing
Sing biso di tanduri maning

Umpomo biso sun baleni
Sing kiro riko sun iyone
Bengen sun percoyo
Saikine riko suloyo

Mulo getun ono mburi
Sing keneng arep sun pungkiri
Wes kadung kejeluwung
Atinisun bengkung


TAGS:
#anggunpramudita
#bengkung
#nusantarachannel
pGXDY0un0NDnZgIr5x2BbhYl02d6wCeiks3K1DVj