Download Lagu Gratis Kalah Cepet - Via Vallen di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Kalah Cepet - Via Vallen Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Kalah Cepet , Download Lagu Download Lagu Via Vallen

Artist : Via Vallen
Duration : 04 Min 44 Sec
Views : 2.5M
Size : 6.19 MB

Lirik Lagu Kalah Cepet - Via Vallen

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Ngopo sing nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi
Mergo kependem neng ati
Nganti bantal tak sayang-sayang
Jebul tresnomu digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Ngopo sing nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi
Mergo kependem neng ati
Nganti bantal tak sayang-sayang
Jebul tresnomu digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem


TAGS:
via vallen
bojoku galak
sera
om sera
music yes
lalekno baen
iling riko
maafkanlah
di tinggal rabi album banyuwanyi
lagu banyuwangi
karina
banyuwangi
mahesa
danendra musik
ati dudu kos kosan
danendra suara abadi
sepur wengi
nella kharisma
dangdut koplo
djandut
djandut koplo
koplo terbaru
ndx
ndx aka
sukir genk
erik sukir genk
best nella kharisma
sagita
vita kdi
goyang dangdut
musik koplo
juragan empang
egois
ayah
duta nirwana
vianisty
terbaru
OK05ZSPUiycBCYgDmzn3wgiGHORNzALYoafeoX5v