Download Lagu Gratis Nella Kharisma Feat. Candra Blangkon - Mr.mendem di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma Feat. Candra Blangkon - Mr.mendem Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma Feat. Candra Blangkon , Download Lagu Download Lagu Mr.mendem

Artist : Nella Kharisma Feat. Candra Blangkon
Duration : 05 Min 42 Sec
Views : 779.8K
Size : 7.17 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma Feat. Candra Blangkon - Mr.mendem

Aku wis kondho ciu marakke ciloko
Aku wis matur mensen ning omongan nglantur
Wis tak kandani yen vodka marakke lali
Bacut ngunjuk bir kakean dadine kenthir

Ora tak gagas penting sih so tuku beras
Ora tak anggep penting anak bojo wareg
Ojo’ muna-muni nuturi koyo kiai
Ditokke wae yen klenger wis ndlosor dewe

Ra keno tak kandani
Yen ngono aku ra sudi
Lilakno aku bali
Wong tuwaku kuat ngingoni

Ojo cekak atimu
Wis tak cukupke lelakonku
Pancene bener kandamu
Mergo mendem ngrusak awakku

Yen wis mari
Konco-konco dipamiti
Sukur bage
Mendem do ditinggalake

Selamat tinggal
Kancaku lereno ndugal
Dongakno kuat
Mendemku wis ora kumat

Aku wis kondho ciu marakke ciloko
Aku wis matur mensen ning omongan nglantur
Wis tak kandani yen vodka marakke lali
Bacut ngunjuk bir kakean dadine kenthir

Ora tak gagas penting sih so tuku beras
Ora tak anggep penting anak bojo wareg
Ojo’ muna-muni nuturi koyo kiai
Ditokke wae yen klenger wis ndlosor dewe

Ra keno tak kandani
Yen ngono aku ra sudi
Lilakno aku bali
Wong tuwaku kuat ngingoni

Ojo cekak atimu
Wis tak cukupke lelakonku
Pancene bener kandamu
Mergo mendem ngrusak awakku

Yen wis mari
Konco-konco dipamiti
Sukur bage
Mendem do ditinggalake

Selamat tinggal
Kancaku lereno ndugal
Dongakno kuat
Mendemku wis ora kumat


TAGS:
Crpro official
Nella kharisma
Candra blangkon
Mister mendem
Cak diqin
Lagista
CR Production
2019
mp3
indonesia
indonesian
lagu
musik
music
qGpCGDOZPTotGNRS1nAClqXuBhWEIiOobNzC2xTC