Download Lagu Gratis Eny Sagita - Ngomong Apik Apik di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Eny Sagita - Ngomong Apik Apik Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Eny Sagita , Download Lagu Download Lagu Ngomong Apik Apik

Artist : Eny Sagita
Duration : 05 Min 09 Sec
Views : 1.9M
Size : 7.65 MB

Lirik Lagu Eny Sagita - Ngomong Apik Apik

Paran baen hang dijalok
Yo wes isun turuti
Akeh hang riko karep
Yo wes ison lakoni

Sak mendi seh gedine dunyo nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup nafsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali-lalian

Dumen mergo isun hang welas riko gampangno
Suwi-suwi perih nong batin hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup sak mene hooo ooo…
Cukup sak mene

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah nggawe riko
Soyo lali-lalian

Dumeh mergo isun hang welas riko gampangno
Suwi-suwi perih nong batin hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup sak mene hooo ooo…
Cukup sak mene

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup sak mene hooo ooo…
Cukup sak mene


TAGS:
enysagita
enysagitangomongapikapik
ngomongapikapik
wawandapoer
ngomongapikapikenysagita
storywa
storyviral
ngomongapikapiksyahiba
ngomongapikapiksuliyana
ngomongapikapikjihanaudy
ngomongapikapiknellakharisma
enisagitangomongapikapik
enysagitarembulan
enysagitajanganngetngetan
banyuwangian
enysagitakartonyonomedhotjanji
enysagitangamenapikapik
enysagitakidungwahyukolosebo
storywhatsapp
storyinstagram
storytwitter
terbaru
ditunggutunggu
EP9RHULcJ712eMrAFfFEJ68lOKNgHmTNdjtgB4yK