Download Lagu Gratis Via Vallen - Loro Ning Ati di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Via Vallen - Loro Ning Ati Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen , Download Lagu Download Lagu Loro Ning Ati

Artist : Via Vallen
Duration : 04 Min 36 Sec
Views : 298.9K
Size : 6.11 MB

Lirik Lagu Via Vallen - Loro Ning Ati

Neng ati iki loro
Kadung eling kowe ninggalne aku
Kabeh sanggup tak lakoni
Supoyo kowe tetep ning sandingku

Opo kurange aku?
Opo salahe aku?
Nganti sliramu tego gawe loro neng atiku

Umpomo kowe neng kono
Wis ono wong liyo sing tok tresnani
Aku bakal ngelalekne jenengmu neng atiku
Tak ikhlasne masio perih batin iki

Neng ati iki loro
Kadung eling kowe ninggalne aku
Kabeh sanggup tak lakoni
Supoyo kowe tetep ning sandingku

Opo kurange aku?
Opo salahe aku?
Nganti sliramu tego gawe loro neng atiku

Umpomo kowe neng kono
Wis ono wong liyo sing tok tresnani
Aku bakal ngelalekne jenengmu neng atiku
Tak ikhlasne masio perih batin iki

Umpomo kowe neng kono
Wis ono wong liyo sing tok tresnani
Aku bakal ngelalekne jenengmu neng atiku
Tak ikhlasne masio perih batin iki


TAGS:
via vallen
goyang
sera
om sera
di tinggal rabi
house dangdut
banyuwangi
danendra musik
danendra suara abadi
nella kharisma
dangdut koplo
djandut
djandut koplo
koplo terbaru
best nella kharisma
goyang dangdut
via vallen selow
via vallen banyu langit
pNWEbKHupsE2fQwBs8lUCiMxwP4pJtIKHzP4Gd2v