Download Lagu Gratis Ilux Id Feat Nella Kharisma - Nangis Sak Tenane di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Ilux Id Feat Nella Kharisma - Nangis Sak Tenane Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ilux Id Feat Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Nangis Sak Tenane

Artist : Ilux Id Feat Nella Kharisma
Duration : 04 Min 06 Sec
Views : 1.4M
Size : 6.35 MB

Lirik Lagu Ilux Id Feat Nella Kharisma - Nangis Sak Tenane

nangis batinku saiki kelingan sampean
nong jero ati iki kulo tasek sayang
sepurane kulo bien ninggalke
sak temene mageh kangen slirane

mung siji dungaku iki kanggo awakmu
mugo kowe seneng urip karo bojomu
rausah mbok pikirne aku iki ning kene
senajan ati perih ra bakal tak ketokne

nangis batinku saiki kelingan sampean
nong jero ati iki kulo tasek sayang
sepurane kulo bien ninggalke
sak temene mageh kangen slirane

mung siji dungaku iki kanggo awakmu
mugo kowe seneng urip karo bojomu
rausah mbok pikirne aku iki ning kene
senajan ati perih ra bakal tak ketokne

mung siji dungaku iki kanggo awakmu
mugo kowe seneng urip karo bojomu
rausah mbok pikirne aku iki ning kene
senajan ati perih ra bakal tak ketokne


TAGS:
nella kharisma
nella kharisma terbaru
nella terbaru
nella mundur alon alon
nella kharisma live
nella kharisma cover
ilux id
ilux id terbaru
ilux feat nella
lagu jawa baper
lagu jawa hits
nella kharisma cantik
nangis sak tenane
nangis sak tenane nella
nangis sak tenane nella feat ilux
nella kharisma feat ilux
nella feat ilux romantis
nella kharisma lagu
nella kharisma mp3
nella kharisma memori berkasih
JPg7YF7yROWSiHxNUo9t8VgkQH4V6MAOGEMMvQs0