Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Bojo Galak di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Bojo Galak Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Bojo Galak

Artist : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 03 Sec
Views : 77.4M
Size : 7.05 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Bojo Galak




wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung bisa meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing bagus dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene


TAGS:
nella kharisma
bojo galak
official video
music of indonesia
samudra record
bojo galak lirik
bojo galak koplo
bojo galak mp3
bojo galak karaoke
bojo galak nella kharisma
nella kharisma bojo galak
pendhoza
nella
lagu nella kharisma
nella kharisma hot
nella kharisma 2017
dangdut
dangdut koplo
dangdut koplo 2017
samudra record terbaru
samudra record 2017
official music
official music video
music video
mv
6OTk4f121nShJ6LpuayYxJj8OBvAS5CniBeYofcP