Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tak Ikhlasno di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara , Download Lagu Download Lagu Tak Ikhlasno

Artist : Happy Asmara
Duration : 05 Min 11 Sec
Views : 50.2M
Size : 6.86 MB

Lirik Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno

Sepine wengi iki
Ngridu ati
Seng tansah kelingan sliramu
KOWE NINNGAL AKU
Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi.
Tapi loro ati iki amergo di hianati.
Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee.
Mung dungoku, mugo langgeng saklawase.


TAGS:
happy
asmara
nella
kharisma
via
vallen
vlog
dangdut
koplo ultah
sayapamit
ri17agustus2019
noah
wanitaku
b2qUhwibllvBgtI1LfvxsvX4KeirQQ8iXy1jyyhL