Download Lagu Gratis Fitri Carlina - Lungset Makk di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Fitri Carlina - Lungset Makk Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Fitri Carlina , Download Lagu Download Lagu Lungset Makk

Artist : Fitri Carlina
Duration : 05 Min 07 Sec
Views : 718.8K
Size : 7.45 MB

Lirik Lagu Fitri Carlina - Lungset Makk

Sun sembur esem iki
Masiyo tah udan njero ati
Nono wujude ulihe ngenteni
Lungset ati iki

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing ono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tautah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tautah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing ono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tautah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tautah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Sepurane dung isun ngelarani riko
Uwah janji lan ati ngeliyo
Sepurane dung isun ninggalaken riko
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wangi masiyo isun sing ono…


TAGS:
nagaswara
official
video
klip
music video
lirik
lagu
terbaru
terpopuler
tergalau
aplikasi
nagaswara digital media
live
streaming
24/7
fitri carlina
lungset makk
fitcar lagu terbaru
YtCrash
fitcar
uEFzmrm5cRwOtPCy86oJwma9sXarDuVgvN9ntMii