Download Lagu Gratis Denny Caknan - Gak Pernah Cukup di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Denny Caknan - Gak Pernah Cukup Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan , Download Lagu Download Lagu Gak Pernah Cukup

Artist : DENNY CAKNAN
Duration : 05 Min 10 Sec
Views : 9.2M
Size : 6.85 MB

Lirik Lagu Denny Caknan - Gak Pernah Cukup

Mungkin ati sing tak wenehi

Durung cukup kanggo pengenmu

Sampek mandek'e nyowoku

Ra bakal mbok tanggepi, kuat iki

Sak pinter pinter'e lehmu ndelekne

Sak rapi rapine lehmu ngapusi

Aku tetep ngerti mergo tuluse ati

Jane atimu sing tak enteni

Nguatne aku ning urip iki

Nyatane raono, raono perhatianmu

Aku selalu bisa mengertimu

Hingga ku tak tahu lagi

Caraku menghibur diri

Mungkin ati sing tak wenehi

Durung cukup kanggo pengenmu

Sampek mandek'e nyowoku

Ra bakal mbok tanggepi, kuat iki

Sakjane atimu sing tak enteni

Nguatne aku ning urip iki

Nyatane raono, raono perhatianmu

Aku selalu bisa mengertimu

Hingga ku tak tahu lagi

Caraku menghibur diri

Mungkin ati sing tak wenehi

Durung cukup kanggo pengenmu

Sampek mandek'e nyowoku

Ra bakal mbok tanggepi, kuat iki

Kuat iki ra mbok tanggepi


TAGS:

da3zQdvQymnF46AUSzzaDT0ZWjdbtVETgGSh8ozz