Download Lagu Gratis Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dhevy Geranium , Download Lagu Download Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji

Artist : Dhevy Geranium
Duration : 05 Min 37 Sec
Views : 5.7M
Size : 7.12 MB

Lirik Lagu Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji

Bebasan Koyo Ngenteni
Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen... Kangen'e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-Bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen... Kangen'e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-Bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe


TAGS:
dhevy geranium
global musik
tanjung mas ninggal janji
dhevy geranium cinta luar biasa
dhevy geranium madu dan racun
dhevy geranium rembulan
tanjung mas ninggal janji ska version
global musik era digital
didi kempot tanjung mas ninggal janji
dhevy geranium terbaru
dhevy geranium bohoso moto
dhevy geranium 2019
dhevy geranium kopi lambada
dhevy geranium tanjung mas ninggal janji
dhevy geranium full album
tanjung mas ninggal janji dhevy geranium
didi kempot reggae
TYy5ojmC7Pmm285Bnb4hH04lS2KhRC6khFybqkf3