Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Lintang Ati di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Lintang Ati Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Lintang Ati

Artist : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 17 Sec
Views : 13.2M
Size : 6.92 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Lintang Ati

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kengen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
Mung sliramu mung sing onok ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan baten pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kengen
Kangen sing ning njero dodoku
Gedine roso tresno iki amung tak simpen
Ning njero ati

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kengen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
Mung sliramu mung sing onok ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan baten pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kengen
Kangen sing ning njero dodoku
Gedine roso tresno iki amung tak simpen
Ning njero ati


TAGS:
Nella Kharisma - Lintang Ati [OFFICIAL]
lintang ati
nella kharisma official channel
dangdut
koplo
java timur
jatim
musik
lagu
nowplaying
official music video
mp3
nella lovers
nellalovers
nella kharisma terbaru
nella kharisma terupopuler
nella kharisma 2019
nella kharisma video
nella
kharisma
penyanyi
indosiar
vkyXKGuH0bgtQKMePBXDr3CmuupJ6RTtSq1Bly33