Download Lagu Gratis Denny Caknan - Tanpo Tresnamu di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Denny Caknan - Tanpo Tresnamu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan , Download Lagu Download Lagu Tanpo Tresnamu

Artist : Denny Caknan
Duration : 04 Min 42 Sec
Views : 38.8M
Size : 6.17 MB

Lirik Lagu Denny Caknan - Tanpo Tresnamu

biyen seneng bareng karo kowe
biyen susah tetep karo kowe
saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

opo kudu pasrah kahanane
kudu nrimo karo putusane
sak tenane ati iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

segampang kuwi caramu
ngapusi roso atimu
saiki aku dewe neng kene
ming sepi tanpo tresnamu

biyen seneng bareng karo kowe
biyen susah tetep karo kowe
saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

opo kudu pasrah kahanane
kudu nrimo karo putusane
sak tenane ati iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

segampang kuwi caramu ngapusi roso atimu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
kepiye maneh caraku nglalekno esem guyumu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
ming sepi tanpo tresnamu


TAGS:
#ambyar #tanpotresnamu
Sc8ZkvG92fiA66BUAMmK4f3FKqbK1ScNeNYoG9ed