Download Lagu Gratis Cidro - Didi Kempot Cover By Topik Sudirman di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Cidro - Didi Kempot Cover By Topik Sudirman Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Cidro , Download Lagu Download Lagu Didi Kempot Cover By Topik Sudirman

Artist : Topik Sudirman
Duration : 04 Min 05 Sec
Views : 28.7K
Size : 6.25 MB

Lirik Lagu Cidro - Didi Kempot Cover By Topik Sudirman

Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro
Share lyrics on Facebook


TAGS:
didi kempot
cover
musik
asik
jakarta
dipha barus
ramengvrl
mardial
boy pablo
prep
so
many
things
music
edm
UyzY2dK2k4bXOUWzRhLxyTSCyyLMPmGzcJ6BLxDJ