Download Lagu Jihan Audy - Balen MP3

Uploaded on: 23 Jan 2020

Download Lagu Gratis Jihan Audy - Balen di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Jihan Audy - Balen Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy , Download Lagu Download Lagu Balen

Artist : Jihan Audy
Duration : 03 Min 34 Sec
Views : 14.9K
Size : 5.09 MB

Lirik Lagu Jihan Audy - Balen

jaremu isih cinta
jaremu isih sayang
jaremu pengen balen
karo aku, karo aku

ra usah mok jelasne
ra usah mok terangne
ra usah jaluk balen
karo aku, karo aku

biyen wes tak wanti wanti
yen kowe ingkar janji
ora bakal kowe tak ngapurani

nyatane kowe lali
ping piro wes nyulayani
ra sah mikir abot ngejak balen

ra usah mok jelasne, ra usah mok terangne
ra usah jaluk balen, karo aku, karo aku

biyen wes tak wanti wanti yen kowe ingkar janji
ora bakal kowe tak ngapurani
nyatane kowe lali, ping piro wes nyulayani
ra sah mikir abot ngejak balen

biyen wes tak wanti wanti yen kowe ingkar janji
ora bakal kowe tak ngapurani
nyatane kowe lali, ping piro wes nyulayani
ra sah mikir abot ngejak balen

ra usah mok jelasne, ra usah mok terangne
ra usah jaluk balen, karo aku, karo aku


TAGS:
opera swara genta
lagu terbaru 2019
lagu dangdut 2019
dangdut
Jihan Audy
Balen
Official Music Video
Jylomanise
Lagu Terbaru Jihan Audy
Kompilasi Jihan Audy
MM9ELm3OSYe6WzHByhtnQ7tWJbivO5K7arLJktW7