Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Sun Akoni di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Syahiba Saufa - Sun Akoni Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa , Download Lagu Download Lagu Sun Akoni

Artist : Syahiba Saufa
Duration : 05 Min 03 Sec
Views : 2.5M
Size : 7.05 MB

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sun Akoni

hang isun engeti, waktu magih demenan
susah seneng disonggo, bebarengan
hang isun karepi yo mung sesandhingan
saikine mung kari angenan
lilo ati sun sing lilo
nompo roso hang kari loro

jujur sun akoni ati nisun sing lilo
jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko
keliwat angen hang nyikso
noring dodo lorone loro

hang isun engeti, waktu magih demenan
susah seneng disonggo bebarengan
hang isun karepi, yo mung sesandhingan
saikine mung kari angenan
lilo ati sun sing lilo
nompo roso hang kari loro

jujur sun akoni ati nisun sing lilo
jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko
keliwat angen hang nyikso
noring dodo lorone loro

hang isun engeti, waktu magih demenan
susah seneng disonggo, bebarengan
hang isun karepi yo mung sesandhingan
saikine mung kari angenan
lilo ati sun sing lilo
nompo roso hang kari loro

jujur sun akoni ati nisun sing lilo
jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko
keliwat angen hang nyikso
noring dodo lorone loro

jujur sun akoni ati nisun sing lilo
jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko
keliwat angen hang nyikso
noring dodo lorone loro


TAGS:

6s8zJ4sKIk2OYpVpsh4iby83yacc2pZg4EqP5cKh