Download Lagu Gratis Eny Sagita - Sewates Kerjo di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Eny Sagita - Sewates Kerjo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Eny Sagita , Download Lagu Download Lagu Sewates Kerjo

Artist : Eny Sagita
Duration : 04 Min 22 Sec
Views : 1.6M
Size : 5.97 MB

Lirik Lagu Eny Sagita - Sewates Kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Di rewangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone

Lungaku iki, amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki, amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki, amung sewates kerjo


TAGS:
sewateskerjo
enysagita
enysagitasewateskerjo
sewateskerjoenysagita
sewateskerjohappyasmara
sewateskerjomithaayu
jandhut
sewateskerjojandhut
sagita
newscorpio
menthulmusic
enysagitahaning
enysagitalintangati
enysagitangomongapikapik
storywa
storyviral
storykeren
instagram
twitter
storyig
storylucu
dangdut
beritahariini
jdAa1Czf5EbVXk7E12rGWnYxJSOxcc4s11bznxyx