Download Lagu Gratis Korban Janji - Ska 86 Ft Nikisuka Reggae Ska Version di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Korban Janji - Ska 86 Ft Nikisuka Reggae Ska Version Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Korban Janji , Download Lagu Download Lagu Ska 86 Ft Nikisuka Reggae Ska Version

Artist : Ska 86 Ft. Nikisuka
Duration : 04 Min 21 Sec
Views : 4.1M
Size : 5.96 MB

Lirik Lagu Korban Janji - Ska 86 Ft Nikisuka Reggae Ska Version

Tanpo welas koe lungo biyen kae
Ra ono mesakne aku sitik wae
Ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku


Tersakiti sendiri di malam itu

Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku

Udan bledek kang dadi saksiku


TAGS:
korban janji
ska86
ska
ska reggae
reggae
reggae ska
uyetone
uye tone
ska 86
korban janji cover
nikisuka
guyon waton
pKKC0eujvbQF8WWwZU92oNLMqcyvsiFDUYFfIbIr