Download Lagu Gratis Didi Kempot - Janji Palsu di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Didi Kempot - Janji Palsu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot , Download Lagu Download Lagu Janji Palsu

Artist : Didi Kempot
Duration : 04 Min 46 Sec
Views : 2M
Size : 6.21 MB

Lirik Lagu Didi Kempot - Janji Palsu

kuping iki durung sudo rungu
isih krungu malah tekan atiku
naliko kowe ngucapake
tresnamu neng ngarepku

ning nyatane kabeh kuwi palsu
wis ra podo sing kok ucapke mring aku
awakku nganti kuru amergo janjimu
kabeh kuwi janji palsu

yen kowe tresno neng opo ngelarani aku
yen kowe setyo neng opo ngapusi aku
yen kowe seneng neng opo lali janjimu
yen kowe temen neng opo ninggalke aku

tak enteni neng kene ora teko
lungo ninggal lali keluargo

ning nyatane kabeh kuwi palsu
wis ra podo sing kok ucapke mring aku
awakku nganti kuru amergo janjimu
kabeh kuwi janji palsu

yen kowe tresno neng opo ngelarani aku
yen kowe setyo neng opo ngapusi aku
yen kowe seneng neng opo lali janjimu
yen kowe temen neng opo ninggalke aku

tak enteni neng kene ora teko
lungo ninggal lali keluargo

yen kowe tresno neng opo ngelarani aku
yen kowe setyo neng opo ngapusi aku
yen kowe seneng neng opo lali janjimu
yen kowe temen neng opo ninggalke aku

neng nyatane lungo tekan seprene
lungo ora ono kabare


TAGS:

WifD8YxJY87XHgGY8S3MHZaB8gqXFGuX059klP5M