Download Lagu Gratis Jihan Audy - Undangan Rabi di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Jihan Audy - Undangan Rabi Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy , Download Lagu Download Lagu Undangan Rabi

Artist : Jihan Audy
Duration : 04 Min 23 Sec
Views : 25.3K
Size : 5.98 MB

Lirik Lagu Jihan Audy - Undangan Rabi

loro rasane moco undangan rabimu
amung s-m-ne iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

sing tak rasakne loro atiku
nalikane nrimo layangmu
kaget tak woco undangan rabimu
ngene carane medhot tali tresnoku

mbiyen tak trimo ucap manismu
jebul saiki lamis janjimu
mbok terus terang yen medhot aku
ojo nilap njur nrimo kabar rabimu

saktenane batinku keloro-loro
nyaw-ng fotomu jejer karo wong liyo
ora tak songko undangan rabi
mbok gawe medhot tali tresnomu

loro rasane moco undangan rabimu
amung s-m-ne iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

sing tak rasakne loro atiku
nalikane nrimo layangmu
kaget tak woco undangan rabimu
ngene carane medhot tali tresnoku

mbiyen tak trimo ucap manismu
jebul saiki lamis janjimu
mbok terus terang yen medhot aku
ojo nilap njur nrimo kabar rabimu

saktenane batinku keloro-loro
nyaw-ng fotomu jejer karo wong liyo
ora tak songko undangan rabi
mbok gawe medhot tali tresnomu

loro rasane moco undangan rabimu
amung s-m-ne iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

loro rasane moco undangan rabimu
amung s-m-ne iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku


TAGS:
undangan rabi
jihan audy
jihan audi
jylo
jylo jakarta
jylo indonesia
nella karisma
ndx aka
via vallen
top dangdut
top koplo
xlHWnJ6kn1s99B7u7T47IUuZgeKbHW1SmTji4LqK