Download Lagu Gratis Didi Kempot - Pantai Klayar Langgam di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Didi Kempot - Pantai Klayar Langgam Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot , Download Lagu Download Lagu Pantai Klayar Langgam

Artist : Didi Kempot
Duration : 05 Min 03 Sec
Views : 1.6M
Size : 7.05 MB

Lirik Lagu Didi Kempot - Pantai Klayar Langgam

tulung sawangen, sawangen aku, sing nandang rindu
oh tulung muliho nadyan sedelo, aku wis lilo

samar ati iki samar, yen nganti kowe lali
janjimu ning pantai klayar
samar ati iki samar, yen nganti kowe tego
ninggal aku ganti pacar

sedino wae aku ora biso
adoh kowe ning opo ninggalke lungo
sekedep wae aku ora lilo
yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo

tulung sawangen, sawangen aku sing nandang rindu
oh tulung muliho nadyan sedelo aku wis lilo

samar ati iki samar
yen nganti kowe lali janjimu ning pantai klayar
samar ati iki samar
yen nganti kowe tego ninggal aku ganti pacar

sedino wae aku ora biso
adoh kowe ning opo ninggalke lungo
sekedep wae aku ora lilo
yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo

birune segoro kutho pacitan
nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
birune segoro kutho pacitan
pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan


TAGS:
terpopuler
music
official video
yes
lyric
terbaru
indonesia
lagu
2017
tergalau
musicyes
RXMYioyRaXO82GWhHJA5TPXXgdG8wuSZMq3fpP0I