Download Lagu Jihan Audy - Amung PHP MP3

Uploaded on: 16 Jan 2019

Download Lagu Gratis Jihan Audy - Amung PHP di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Jihan Audy - Amung PHP Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy , Download Lagu Download Lagu Amung PHP

Artist : Jihan Audy
Duration : 03 Min 37 Sec
Views : 21.4K
Size : 5.12 MB

Lirik Lagu Jihan Audy - Amung PHP

iki kenyataan, pancen crito nyoto
sing wes tak alami
aku blokosuto, mergo rodo loro
sak njeroning ati

tinimbang ngelamun, daripada galau
mending aku nyanyi
nyanyiko ceritoku, pas karo mantanku
sing ndek wingi kuwi

wong lali janjine karo ucapane
siro katresnanku
koyo permen karet wes ilang legine
kowe ngguwak aku

pinter sandiworo, molak malik cerito
selak ro batinmu
nggo watu loncatan, gombale mukiyo
ninggal rabi aku


mantanku jegul (jegul jegul)
mantanku jegul (jegul jegul)
pirang pirang taun tak openi, tak ragati
remuk atiku mok tinggal rabi

mantanku jegul (jegul jegul)
mantanku jegul (jegul jegul)
mugo cerito iki cukup aku sing ngerasakke
nyengoh mung dadi korban php

wong lali janjine karo ucapane
siro katresnanku
koyo permen karet wes ilang legine
kowe ngguwak aku

pinter sandiworo, molak malik cerito
selak ro batinmu
nggo watu loncatan, gombale mukiyo
ninggal rabi aku

mantanku jegul (jegul jegul)
mantanku jegul (jegul jegul)
pirang pirang taun tak openi, tak ragati
remuk atiku mok tinggal rabi

mantanku jegul (jegul jegul)
mantanku jegul (jegul jegul)
mugo cerito iki cukup aku sing ngerasakke
nyengoh mung dadi korban php


TAGS:
opera swara genta
lagu terbaru 2019
lagu dangdut 2019
dangdut
Jihan Audy
Amung PHP
Official Music Video
Jylomanise
Lagu terbaru Jihan Audy
iitkpXfTRvbLJx4ulllFPUK3lDQvFe9RQpcnBKXb